Άλλη μια ήττα για την ΑΕΛ, που παραμένει καθηλωμένη στα χαμηλά της βαθμολογίας και μακριά από τους αρχικούς στόχους. Οι γαλαζοκίτρινοι έχοντας ένα μέτριο πρώτο μέρος και ένα καλό δεύτερο, δεν μπορέσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Όσο δεν κερδίζει η ομάδα τόσο η κατάσταση δυσκολεύει περισσότερο για να προλάβει την πρώτη εξάδα. Πόσο μάλλον όταν μεγαλώνει και η βαθμολογική διαφορά από τις πιο πάνω τις ομάδες, με τις αγωνιστικές να λιγοστεύουν.
Η… παράδοση που θέλει την ΑΕΛ να πληρώνει τα όποια λάθη γίνονται στην άμυνα της συνεχίστηκε. Η κακή αμυντική λειτουργία έφερε τα δύο γκολ της Ανόρθωσης, ενώ και στο γκολ της ομάδας της Αμμοχώστου που ακυρώθηκε, η άμυνα της ΑΕΛ ήταν απούσα. Είναι ένα κομμάτι που ο κόουτς πρέπει να βρει λύσεις άμεσα αφού πάει στράφι η οποία προσπάθεια γίνεται όταν δέχεται τόσο εύκολα το γκολ.
Επιθετικά μπορεί να μην έφτιαξε τις πάρα πολλές ευκαιρίες, είδαμε όμως μετά από καιρό να παίζει κάθετα, κυρίως λόγο Παπαφώτη, τον Τσέποβιτς να συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι ενώ έγιναν και πλαγιοκοπήσεις κάτι που έλειπε από την ομάδα.
Ο Σάββας Παντελίδης έδειξε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του πάρα την ήττα, είδε την ΑΕΛ να παρουσιάζει κάποια καλά στοιχεία όπως δήλωσε και πλέον μένει να πάρει και αποτελέσματα στο γήπεδο. Το παιχνίδι με τον Εθνικό προσφέρεται για κάτι τέτοιο…

Αριστείδου Μιχαήλ