Ο Μάκης Σεργίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

«Ήταν ένας αγώνας με ιδιαιτερότητες. Είχαμε και μεγάλη περίοδο αποχής. Όταν έρχονται οι αναβολές γίνεται μεγάλο μπέρδεμα. Είχαμε πει πως για να έχει όμως η ομάδα όφελος κόντρα στην ΑΕΚ, πρέπει οι παίκτες να είναι 100% σωστοί στο πλάνο. Πρέπει να υπάρχει πειθαρχεία, θέληση αλλά και τύχη. Ήταν ένας δυνατός αγώνας που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό που κάνουμε από τις Πλάτρες. Να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα τόσο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει τις δυνατότητές της, και τις αγωνιστικές και τις ψυχικές. Θέλει μεγάλη δύναμη να επανέρχεσαι σε τέτοια παιχνίδια. Ξέρουμε ότι ακόμα και τώρα, ίσως να είμαστε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, όμως εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Για τις δύο μεταγραφές: «Είναι δύο παιδιά που τους θέλαμε στην ομάδα από το καλοκαίρι. Με βάση τα δικά μας δεδομένα ήταν δύσκολο να αποκτηθούν. Ήρθε έτσι η κατάσταση και μπορέσαμε να τους πάρουμε τώρα. Εντάχθηκαν από την πρώτη ημέρα στο αποδυτήριο και προσπαθούν να ενσωματωθούν. Είμαστε ευχαριστημένοι και ελπίζω να δούμε περισσότερα από αυτούς».

Για το κύπελλο: «Είναι διαφορετικοί θεσμοί, τα τελευταία χρόνια όμως αυτή η ομάδα σέβεται τον θεσμό του κυπέλλου. Είναι δύσκολο για την ΠΑΕΕΚ, να έχει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη».

Για τα μεταγραφικά: «Μεταγραφικά έχουμε χάσει τρεις παίκτες και έχουμε πάρει δύο. Οι δύο μεταγραφές ήταν για αντικατάσταση. Μένει ένα κενό με τον Έσελινγκ, που του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε τις μεταγραφές. Υπάρχουν θέσεις που πονούμε, όμως επειδή δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε, θα προσπαθήσουμε έστω να ενισχυθούμε ποσοτικά. Υπάρχει στόχος άρα πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια».