Στην Παμπλόνα έλαμψε το άστρο του Οϊάν Σάνθετ ο οποίος με χατ τρικ οδήγησε την Μπιλμπάο σε νίκη με 3-1 επί της Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10′ με κεφαλιά του Κίκε Γκαρθία όμως η Μπιλμπάο απάντησε έξι λεπτά μετά όταν ο Σάνθετ σκόραρε επίσης με το κεφάλι. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε και στο 21′ και έγραψε το 1-2. Στο 69′ με κοντινό πλασέ πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής  Η Μπιλμπάο σκόραρε και στο 82′ με τον Ινιάκι Γουίλιαμς αλλά το VARέδειξε οφσάιντ. Πέντε λεπτά μετά ο Άβιλα έκανε το σουτ, ο Σιμόν βρήκε την μπάλα που χτύπησε στο δοκάρι.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρχιο Ερέρα, Βιδάλ (64’Ρομπέρτο Τόρες), Ουνάι Γκαρθία (74’Χάβι Μαρτίνεθ), Νταβίντ Γκαρθία, Κρουθ, Κοτέ (82’Μανού Σάντσεθ), Μονκογιόλα, Τορό, Ρουμπέν Γκαρθία (74’Άβιλα), Μπούντιμιρ (64’Μπάρχα), Κίκερ Γκαρθία.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Γεράι, Ινίγο Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα (90’Πετσαρομάν), Ντάνι Γκαρθία (74’Βέσγα), Βενθεδόρ, Μπερενγκέρ (74’Νίκο Γουίλιαμς), Μουνιαΐν (90’Νολασκοαΐν), Σανθέτ, Ινιάκι Γουίλιαμς.