Το πρωί της Τετάρτης, 29 Δεκεμβρίου, είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο Νταβίντ Καταλά τους έδωσε 8ήμερη άδεια, προκειμένου να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους. Αρκετοί είχαν μεταβεί στο εξωτερικό, όμως άπαντες αναμένονται μέχρι αύριο Τρίτη στην Κύπρο για να πιάσουν ξανά δουλειά.
Η προσοχή θα στραφεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, τον πρώτο στο 2022, με τον Ισπανό τεχνικό να μην υπολογίζει στον Ροσάλες ο οποίος έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.
Επιστρέφει ωστόσο ο Ραφαήλ Μάμας ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Άνχελ Γκαρσία. Δεδομένα εκτός θα είναι ο Νικόλας Εγγλέζου που χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να επανέλθει.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: Δεν έχει προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη στα θέματα προγραμματισμού. Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει τις διεργασίες του για απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου για τον κατάλογο «Α» κι ενός αριστερού μπακ για τον κατάλογο «Β», χωρίς ωστόσο να βιάζεται να καταλήξει στις τελικές του επιλογές.

Ανδρέας Βεντούρης