Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΟΠ. Μετά τα επιπλέον δύο θετικά κρούσματα που διαγνώστηκαν στις τάξεις της έφτασαν συνολικά τα έξι. Τα τέσσερα αφορούν τον κατάλογο «Α» και τα υπόλοιπα δύο για τον κατάλογο «Β». Από ‘δω και μπρος, το πρόγραμμα στην ομάδα της Λάρνακας διαμορφώνεται ως εξής:
Οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε νέες εξετάσεις PCR. Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει οποιοδήποτε νέο απρόοπτο (κι εφόσον το επιτρέψει ο καιρός…), θα προπονηθούν-επιτέλους-το απόγευμα.
Αυτό θα συμβεί και την Πρωτοχρονιά. Δεν αναμένεται πως θα δοθεί άλλο ρεπό μέχρι το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (ουδείς φυσικά γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι τότε…), αφού ήδη είναι αρκετός ο χρόνος που οι ποδοσφαιριστές έμειναν μακριά από τις προπονήσεις.
Θυμίζουμε ότι είχε δοθεί οκταήμερη άδεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων από τις 21 Δεκεμβρίου (την επομένη δηλαδή του αγώνα με την Πάφος FC) και ουσιαστικά ακόμη δεν έχουν επιστρέψει στο γήπεδο.
Ως εκ τούτου, θα πρέπει ουσιαστικά να… τρέξει να καλύψει το χαμένο έδαφος για να μην μείνουν πίσω και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Εννοείται πως δίνεται τεράστια προσοχή στους ελέγχους και είναι χαρακτηριστικό πως κανείς δεν μπαίνει στα αποδυτήρια, χωρίς προηγουμένως να κάνει τεστ!

Ανδρέας Βεντούρης