Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή.
Η αρχική τοποθέτηση: «Από την απόδοση και των δύο ομάδων, είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν θα ξαναζήσουμε την Boxing Day. Οι ποδοσφαιριστές μας έγραψαν τη δική τους ιστορία στο παιχνίδι. Δίκαια κερδίσαμε. Είχε αρκετό τρέξιμο και από τις δύο ομάδες. Αυτή η νίκη είναι ειδικά για τους ποδοσφαιριστές. Ήμουν σίγουρος για τη νίκη. Χθες έμειναν στο ξενοδοχείο οι ποδοσφαιριστές και περάσαμε πολύ ωραία. Έδειξαν πόσο πολύ, ήθελαν τη νίκη. Ήμουν σίγουρος από χθες για τη νίκη. Θα έχουμε τέσσερις μέρες να ξεκουραστούμε και μας περιμένει δύσκολο πρωτάθλημα. Για να κερδίσεις πρέπει να δώσεις πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε».
Αλλάζουν οι στόχοι μετά από αυτή τη νίκη; «Οι στόχοι είναι οι ίδιοι. Αυτό που γράφει ο πίνακας είναι 20 βαθμοί και θα προσπαθήσουμε να ανεβούμε. Πίστευα ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της. όταν παλεύεις, κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ».
Για την εμφάνιση του Ντογκαλά: «Είναι αυτό που θέλω να βλέπω. Ήρθε για να δώσει το κάτι παραπάνω. Το έδειξε και πρέπει να συνεχίσει».
Για το τι έγινε την προηγούμενη του ντέρμπι: «Αν καταφέρει η ομάδα να το δημοσιεύσει, καλώς. Δεν ήταν εύκολο να κρατήσεις τους ποδοσφαιριστές μακριά από τις οικογένειες τους, τέτοιες μέρες».
Για την ενίσχυση: «Μέρα με τη μέρα, χαίρομαι τις στιγμές που δουλεύω. Είναι ευλογία το τι έχω κάνει στην προπονητική μου καριέρα. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου να βελτιώσουμε την ομάδα. Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να γίνουμε καλύτεροι. Ας κοιτάξουμε ποιοι δεν αγωνίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι. Αυτοί μπορούν να παίξουν βασικοί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα».
Για τη δήλωση που έκανε ότι κάποια ομάδα θα την πληρώσει από το ΑΠΟΕΛ: «Ξέρουν πολύ καλά τι μου αρέσει. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».
Για τον Σατσιά: «Έχει καλό δύσκολο. Όταν υπάρχει ο σωστός άνθρωπος στο σπίτι και δώσει σωστή παιδεία, είναι πολύ σημαντικό. Το βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό ξεκινά από την παιδεία που του έδωσε ο πατέρας του».