Το γεγονός ότι δεν έχει προκύψει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα του Κωστάκη Αρτυματά, ενδεχομένως να δημιουργεί και την εντύπωση πως υπάρχει στασιμότητα. Ενδέχεται ωστόσο ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο να προκύψουν ακόμη και οι τελικές εξελίξεις.|
Υπήρξε πρόσφατα η επίσημη τοποθέτηση από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Ευγένιο Χαμπουλλά, ότι προκύπτει μία οικονομική διαφορά στις διαπραγματεύσεις. Αυτή η διαφορά δεν έχει καλυφθεί ακόμη, αλλά δεν είναι τέτοια που να δημιουργεί προβληματισμό και ανησυχία για μη θετική κατάληξη.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ανόρθωση θέλει να δελεάσει τον Κύπριο μέσο όχι μονάχα μέσω της αύξησης που του προσφέρει στις απολαβές του, αλλά και στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους, προσφέροντάς του μέχρι και 3ετές συμβόλαιο το οποίο μπορεί να γίνει και 5ετές!.
Ο Αρτυματάς θα είναι στα 29 του όταν ολοκληρωθεί το τρέχων του συμβόλαιο (σ.σ τα συμπληρώνει στις 15 Απριλίου) κι αν υπογράψει αυτό που του προσφέρει η «κυρία» (και φυσικά το εξαντλήσει) τότε θα φτάσει στα 33 με 34!
Με άλλα λόγια, η Ανόρθωση θέλει να… δέσει τον αρχηγό της για τα υπόλοιπα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια της καριέρας του και στις τάξεις της υπάρχει αισιοδοξία πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα προκύψει… happy end!

Ανδρέας Βεντούρης