Ανακατατάξεις θα υπάρχουν στην βαθμολογία της Serie A, μετά την επικείμενη αποβολή της Σαλερνιτάνα. Η ομάδα από το Σαλέρνο έχει ακόμη λιγοστές ώρες, ως τις 00:00 για να βρει νέο ιδιοκτήτη κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί. Αυτό σημαίνει πως ο νεοφώτιστος σύλλογος θα αποβληθεί από τη Serie A και τα δεδομένα θα αλλάξουν, με το πρωτάθλημα να συνεχίζεται με 19 (αντί για 20) ομάδες.

«Αν μια ομάδα αποχωρήσει ή αποβληθεί από το πρωτάθλημα για οποιονδήποτε λόγο, οι αγώνες που έδωσε τότε δεν μετράνε στη βαθμολογία, η οποία σχηματίζεται χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα των αγώνων της αποχωρούσας ή αποκλεισμένης εταιρείας», αναφέρει ο κανονισμός στην Ιταλία που τροποποιήθηκε το 2019.

Καταλαβαίνει κανείς πως όσες ομάδες νίκησαν την Σαλερνιτάνα, τότε θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, ενώ οι Κάλιαρι, Βερόνα που ήρθαν ισόπαλες με την ομάδα που αποβάλλεται από το πρωτάθλημα, χάνουν έναν βαθμό. Ουσιαστικά μοναδικές κερδισμένες είναι οι Βενέτσια και Τζένοα που δεν χάνουν κάνεναν βαθμό, αφού είχαν ηττηθεί από τη Σαλερνιτάνα.

Η τωρινή βαθμολογία της Serie A:

Η βαθμολογία όπως θα διαμορφωθεί μετά την επικείμενη αποβολή της Σαλερνιτάνα: