Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μίλησε στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» όπου είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

«Περάσαμε δύσκολους καιρούς στον Ερμή. Φέτος πάμε για το πρωτάθλημα και έχουμε ως στόχο να ανέβουμε κατηγορία. Στην β’ κατηγορία είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο, η μπάλα είναι σκληρή», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το πως περιμένει τη συνέχεια: 

«Νομίζω ότι η ΕΝΠ μπορεί να βγει στην α’ κατηγορία, όπως φυσικά και ο Ερμής. Μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στη συνέχεια. Ο Ακρίτας είναι εκεί και ο Ονήσιλος είναι εκεί. Θα υπάρξει συναγωνισμός στη συνέχεια. Εγώ θα βγάλω την ομάδα μου πάνω. Θα προσπαθήσω να την βγάλω για να είναι εκεί στην α’ κατηγορία, στη θέση που ανήκει στον Ερμή».

Για την πορεία του Άρη: «Ο Άρης θα κάνει τη σεζόν που έκανε ο Ερμής όταν πήγε Ευρώπη. Οι άνθρωποι που είναι εκεί προσπαθούν και αυτό φαίνεται. Ο Ερμής πλέον δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε πριν μερικά χρόνια, διότι υπάρχουν αρκετά θέματα, όπως αυτό του γηπεδικού. Είναι μία πολύ μεγάλη συζήτηση αυτή που κάποιοι δεν θέλουν να την κάνουν. Ίσως είναι θέμα των πολιτικών. Η Ομόνοια Αραδίππου είναι στη β’ κατηγορία, ο Ερμής θέλει να βγει στην α’ κατηγορία. Υπάρχει μία κόντρα στο Δημαρχείο με αυτούς που είναι στα συμβούλιο. Δεν τους ενδιαφέρει ο Ερμής διότι φοράει άλλα χρώματα. Εγώ είμαι δημοκράτης και λέω ότι η Αραδίππου είναι για όλους».

Για τη δική του παρουσία στον Ερμή: «Είμαι 14-15 χρόνια στον Ερμή. Ρώσοι δεν υπάρχουν για να πάρουν την ομάδα. Πρέπει να φύγει από την οικογένεια Φανιέρου στα επόμενα χρόνια ο Ερμής, να γίνει εταιρεία για να ανοίξει τα φτερά του. Να βάλουμε βάσεις στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια».