Δηλώσεις στην Cablenet έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.
Για τα παράπονα από την Ομόνοια για τον καθαρό χρόνο παιχνιδιού: «Παίχθηκαν 74 λεπτά συν 7 λεπτά καθυστερήσεις. Πετύχαμε τέσσερα γκολ, μπορούσαμε και για άλλα. Ισοφαρίσαμε την πιο ευρεία νίκη στο πρωτάθλημα και είναι κρίμα που δεν πετύχαμε και άλλα γκολ. Ας μην ξεχνάμε τις ιδιαίτερες συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είχαμε τέσσερις απουσίες και κάναμε τρεις αλλαγές στην αρχή. Το ότι καταφέραμε να κάνουμε αυτή την εμφάνιση, είναι μια δικαίωση του προπονητή και των παικτών. Είναι μια σημαντική νίκη. Την αφιερώνουμε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Θα μείνει στην ιστορία λόγω της ημέρας που έγινε ο αγώνας. Σταματήσαμε μια ελάχιστη παράδοση που πήγε να διαμορφωθεί και επιστρέψαμε στην κυριαρχία που είχαμε για μια 10ετία. Έχουμε όμως δουλειά να κάνουμε».
Για το μυστικό της νίκης και τα όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή για την προηγούμενη του αγώνα: «Υπάρχει η λέξη οικογένεια που συνοδεύει τις γιορτές των Χριστουγέννων. Περάσαμε τις γιορτές μαζί».
Για τις μεταγραφές: «Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να παρουσιάσουν τα διπλάσια από όσα μας έδειξαν μέχρι στιγμής».