Μέσα από τις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Άρνο Τζουμ είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Απόλλωνα για το Δασάκι.
Ο Καμερουνέζος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από αυτούς που έλειψαν στο προηγούμενο ματς που συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι έτοιμος για το ματς με τον Εθνικό Άχνας μιας και ακολουθεί κομμάτια του κανονικού προγράμματος της προπόνησης.
Πάντως και να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή, φαντάζει απίθανο να τον δούμε και στην 11άδα, με τον Ντανίλο Σπόλιαριτς να έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει ξανά την θέση του καθαρού αμυντικού μέσου.
Οι υπόλοιποι θα είναι δεδομένα εκτός και αναφερόμαστε στους Πίττα, Χάμπο, Μαυρία και Γιάνκα. Θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται ούτε οι τιμωρημένοι Βαλεντίν Ρομπέρζ και Φάνος Κατελάρης.
ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ
Ο Σάσα Μάρκοβιτς επέστρεψε στην αποστολή στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ανόρθωση, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής αλλά μια μία επιπλέον εβδομάδα προπονήσεων στα πόδια θα είναι σε θέση να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή από τον πάγκο για τον Τσόρνιγκερ.