Ένας πρώην προπονητής της Πάφος FC βρίσκεται σε δύσκολη θέση με το… καλημέρα και δημοσίευμα στο εξωτερικό τον συνδέει με τον νυν προπονητή της!
Ο λόγος για τον Ζέλικο Κόπιτς, ο οποίος ανέλαβε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ωστόσο η ήττα από την Χάιντουκ και η κακή εμφάνιση, πιθανόν να αποτελέσουν το λόγο ώστε η παραμονή του να είναι πολύ μικρής διάρκειας.
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα στην Κροατία και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας www.germanijak.hr, το οποίο μάλιστα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον προπονητή της Πάφος FC, Ντάρκο Μίλανιτς!
Όπως σημειώνεται, «από μια συχνά αξιόπιστη πηγή κοντά στον σύλλογο, μεταφέρει πληροφορίες ότι το όνομα του Ντάρκο Μίλανιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις επιθυμίες της Ντινάμο για τη θέση του προπονητή. Ο 53χρονος Σλοβένος, πρώην προπονητής των Μάριμπορ, Στουρμ Γκρατς, Λιντς και Σλόβαν από την Μπρατισλάβα, είναι επί του παρόντος επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της Πάφου».
Προσθέτει επίσης πως το ιδανικό σενάριο θα είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μίλανιτς και η πρόσληψη του Ζλάτκο Ζάχοβιτς ως αθλητικού διευθυντή! «Η κλήση της Ντινάμο αδιαμφισβήτητα θα τον ιντριγκάρει», συμπληρώνεται στο δημοσίευμα. Μένει να φανεί αν θα γίνει αυτή η κλήση προς τον Σλοβένο τεχνικό ή θα μείνει απλά σε επίπεδο… πληροφορίας.

Ανδρέας Βεντούρης