Ούτε παραγγελία να έκανε η Ομόνοια τον αντίπαλο της στη φάση των «16» του κυπέλλου. Δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία, ότι η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα είναι στην προημιτελική φάση και τις δίνεται η ευκαιρία να συγκεντρωθεί εξ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα, έχοντας για στόχο να πάει στους 26 βαθμούς, με το τέλος του 2021.
Με τρεις νίκες επί της Δόξας στο Μακάρειο και ΑΕΛΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, θα καταφέρει να φτάσει στην καλύτερη δυνατή συγκομιδή που θα σημάνει την ολοκληρωτική αντεπίθεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το ενδιαφέρον είναι επικεντρωμένο στα αγωνιστικά νέα με την περίπτωση Γιόρντι Γκόμεθ να μονοπωλεί.
Δεν είναι ξεκάθαρη η περίπτωση του αρχηγού. Ενώ εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να προλάβει ακόμα και την ΑΕΛ, εντούτοις συστήνεται υπομονή, λόγω του ότι η διάταση μυός δεν αποκλείεται να τον αναγκάσει να χάσει ακόμα και τους τρεις αγώνες που ακολουθούν!
Για το λόγο αυτό, η επίσημη Ομόνοια, αποφεύγει να κάνει ξεκάθαρη εκτίμηση για το πότε θα είναι έτοιμος ο Γιόρντι και ισχύει ότι είναι αμφίβολος για τους επόμενους αγώνες, χωρίς να τους προσδιορίζει.
Εν όψει του αγώνα στο Μακάρειο με τη Δόξα (Κυριακή 19:00) μετρά και την υποχρεωτική απουσία του τιμωρημένου Παπουλή, ο οποίος θα επιστρέψει με την ΑΕΛ και θα αγωνιστεί κανονικά με το ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Λανγκ θα παίξει με ΔόξαΑΕΛΑΠΟΕΛ και θα απουσιάσει με την Πάφος FC.