Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Ομόνοια για το παιγνίδι της Κυριακής στο Μακάρειο κόντρα στην Δόξα. Οι «πράσινοι» έχουν μπει σε μια πολύ δύσκολη βδομάδα, όπου θα κληθούν να δώσουν τρεις αγώνες σε 8 μέρες. Πρόγραμμα χωρίς… ανάσα βασικά (στις 19/12 με Δοξα, στις 22/12 με ΑΕΛ και στις 26/12 με ΑΠΟΕΛ).
Η προσοχή όμως είναι αποκλειστικά στραμμένη τώρα στην αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα της Κατωκοπιάς, η οποία τους βάζει ως συνήθως πολύ δύσκολα, αλλά είναι παιγνίδι… must win. Κρίνεται επιτακτική ανάγκη η νίκη για το «τριφύλλι» σε αυτό τον αγώνα, ώστε να μπορεί με πιο καθαρό μυαλό να δει την ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια. Γνωστά τα αγωνιστικά δεδομένα με τον Χένινγκ Μπεργκ να μην υπολογίζει στους Γκόμεθ, Παπουλή, Φαμπιάνο, Κούσουλο και Γιούστε.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: Μπορεί να προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό, ασχολούνται και με αυτό το θέμα ενόψει Ιανουαρίου. Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα μας, τα πάντα θα κριθούν από τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος δεν είναι προφανώς… λάτρης των… σαρωτικών αλλαγών.
Για την ώρα λοιπόν, η πρώτη σκέψη έχει να κάνει με την ενίσχυση με δυο ποδοσφαιριστές, ένα σέντερ-φορ κι ένα δεκάρι! Μάλιστα για την θέση του μέσου, φαίνεται να έχουν προχωρήσει κάποιες διεργασίες. Απ’ εκεί και πέρα θα διαφανεί ανάλογα, ποιες άλλες προσθήκες θα προκύψουν και αν θα είναι σε αυτές και ο Ασάντε… Ερωτηματικό είναι και οι παίκτες που θα αποχωρήσουν, χωρίς να αποκλείεται οτιδήποτε…