Να αφήσουν πίσω την ήττα στο Τσίρειο από τον Άρη, θέλουν στον Ολυμπιακό. Οι «μαυροπράσινοι» θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες, έπειτα από δύο σερί αποτυχίες, όπου η ομάδα εμφάνισε πολλές αδυναμίες κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Όχι στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά στο τελείωμα των φάσεων όπου οι λάθος επιλογές, στοίχισαν στις δύο ήττες με Εθνικό και Άρη.
Πάνω σε αυτό το κομμάτι δούλεψε αρκετά ο Γιώργος Πετράκη με τους παίκτες του εν όψει του αγώνα της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ, ευελπιστώντας να… «ξεμπουκώσει» η ομάδα του.
Ο Ελλαδίτης προπονητής υπολογίζει στον Σαμπίνια που εξέτισε την τιμωρία του, όμως έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Ντιανέ. Η λογική λέει ότι θα αποτελέσει την πρώτη αλλαγή στο αρχικό σχήμα, εκτός κι αν κριθεί έτοιμος ο Χαραλάμπους, που ανέβασε ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις, ότι είναι έτοιμος για 11άδα. Περισσότερες πιθανότητες όμως έχει να δούμε τον Νάνι με τον Κονφέ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, και την 3άδα στα στόπερ αποτελούμενη από τους Σαμπίνια, Μουκτάρη και Μποβέδα. Θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Σάλι αντί του Κα. Οι υπόλοιποι θα είναι οι Μολ, Πεχλιβάνης, Κυριάκου, Σαρφό και Γουίλσον.

Κύπρος Εγγλέζος