Η Τσίνα Σουάρες, που είχε αποτελέσει την ροζ πέτρα του σκανδάλου και έφερε τους Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα στα πρόθυρα του χωρισμού, μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όμως η ηρεμία δεν έχει επανέλθει πλήρως στο ζευγάρι.
Σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, το άτομο που φρόντισε εσχάτως να προκαλέσει τριβή στη σχέση του φορ της Παρί και της πανέμορφης συζύγου και μάνατζέρ του ήταν ο… σωματοφύλακάς της.
Το όνομα αυτού Αγκουστίν Λονγκέιρα, με διάφορες απαντήσεις του στο προφίλ του στο Instagram αναφορικά με την Γουάντα Νάρα να προκαλούν τον έντονο εκνευρισμό του Ικάρντι.
Ερωτήσεις του στιλ “Σου αρέσει η Γουάντα”, “Είναι φανταστική η Γουάντα;”, “Τι αισθάνεσαι για την Γουάντα;”, έδιναν ασίστ στον Λονγκέιρα να μιλάει για το πόσο την θαυμάζει και την αγαπάει, ενώ απαντώντας καταφατικά σε ερώτηση ακολούθου του για το αν θα έβγαινε ραντεβού με παντρεμένη γυναίκα, έδωσε τη χαριστική βολή στον Ικάρντι.
Έτσι ώστε ο Αργεντινός στράικερ να πάρει την οριστική απόφαση και να τον απομακρύνει οριστικά από το σπίτι του δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου, με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Ροντρίγκο Λούσιτς να αποκαλύπτει όλο το πικάντικο story μέσω κουτσομπολίστικης τηλεοπτικής εκπομπής.