Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy, ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ Μάκης Σεργίδης μίλησε και για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Μπερντ Έσελινγκ ο οποίος τράβηξε το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων της Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: ΣΕΡΓΙΔΗΣ στο balla: Οι… κρούσεις από ΑΕΛ και Ολυμπιακό και το «άτυπο» συμβόλαιο!

«Είναι ένας παίκτης που είναι από πέρσι μαζί μας, είναι επαγγελματίας και εξαιρετικός χαρακτήρας. Ήρθε πέρσι στην β’ κατηγορία Κύπρου που είναι δύσκολο για κάποιον νεαρό. Ήταν από τους πιο σημαντικούς στην πορεία της ανόδου. Κάνει καλά παιχνίδια και φέτος. Μακάρι να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο στο τραπέζι, αλλά τώρα αρχίζει η μεταγραφική περίοδος και θεωρώ ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προχωρήσει και να κάνει μεγάλη καριέρα» είπε ο κόουτς για τον 22χρονο Ολλανδό.

Διαβάστε επίσης: ΜΑΚΗΣ ΣΕΡΓΙΔΗΣ: «Οι παίκτες απείλησαν ότι θα φύγουν»

Έπαιξε ρόλο η παρουσία του στο να πειστούν και άλλοι Ολλανδοί να έρθουν στην ομάδα σας; «Πέρσι έγινε μια στροφή στην Ολλανδική αγορά, είχαμε τρεις ποδοσφαιριστές. Έκαναν πρωταθλητισμό, ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι και από την διοίκηση και αυτό παίζει ρόλο στο να παροτρύνουν και άλλους να έρθουν. Τους αυξήσαμε φέτος τους Ολλανδούς και ίσως να είναι μια αγορά που θα την ψάξουμε και τώρα τον Ιανουάριο».

Χρίστος Χρίστου