Με το που έμειναν χωρίς προπονητή αρχικά η ΑΕΛ και στην συνέχεια ο Ολυμπιακός, «έπαιξε» το όνομα του προπονητή της ΠΑΕΕΚ και για τους «γαλαζοκίτρινους» και για τους «μαυροπράσινους». Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy, ο προπονητής της προσφυγικής ομάδας Μάκης Σεργίδης απάντησε σε σχετική ερώτηση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεχθήκατε κρούση και από την ΑΕΛ και από τον Ολυμπιακό. Ισχύει αυτό; «Υπήρξαν κάποιες κρούσεις και αποτελεί τιμή για εμένα που πέφτει το όνομα μου στο τραπέζι και υπάρχει πιθανό ενδιαφέρον. Οφείλω πολλά στην ΠΑΕΕΚ και στον άνθρωπο που με εμπιστεύθηκε τον Κλεάνθη Γεωργιάδη. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα αλλά υπάρχει και ένα… άτυπο συμβόλαιο με την ΠΑΕΕΚ, ένα συμβόλαιο αλληλοσεβασμού με τους ανθρώπους το οποίο είναι πιο σημαντικό για εμένα από το υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Σίγουρα θα ενδιαφέρει τον κάθε έναν η εξέλιξη του και η επόμενη μέρα. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και εάν και εφόσον παρουσιαστεί κάτι καλό που να αξίζει τότε θα το δούμε με την ομάδα και τον πρόεδρο»
Πως βλέπεις το μέλλον σου; «Η πορεία της ομάδας είναι πολύ καλή. Αρχίσαμε με προβλήματα και δυσκολίες με σημαντικότερη το άγνωστο. Ήταν πρωτόγνωρά τα πράγματα για την ομάδα, για εμένα, για την διοίκηση, για πολλούς παίκτες. Ευτυχώς τα παιδιά δούλεψαν, πίστεψαν σε αυτό που δουλέψαμε, υπάρχει κίνητρο και αυτό μαζί με την δουλειά μας έφεραν εδώ που είμαστε. Μακάρι όλο αυτό να συνεχιστεί και μετά το ιστορικό επίτευγμα της ανόδου να πετύχουμε και την παραμονή. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι ικανοποιημένος. Άρχισα από το πιο χαμηλό επίπεδο την δ’ κατηγορία, από εκεί στην γ’ κατηγορία και από εκεί στην β κατηγορία και στην α’ κατηγορία,. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπορέσω να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο».

 

Χρίστος Χρίστου