Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο με τη νίκη επί της ΑΕΛ όσο και με την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος πρόσθεσε πως ο Γιόρντι Γκόμεθ θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Αρχικό σχόλιο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια πολύ καλή νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε σωστή συμπεριφορά. Πιέζαμε συνεχώς, ψάχναμε το γκολ. Ελέγξαμε το παιχνίδι κι ένα γκολ ήταν αρκετό για να νικήσουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι».

Για το ότι δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρει εύκολα: «Είμαι ικανοποιημένος που δημιουργούμε ευκαιρίες. Θα θέλαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ και είναι κάτι που πρέοει να βελτιώσουμε. Και με τη Δόξα φτιάξαμε απίστευτες ευκαιρίες. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν κάναμε χριστουγεννιάτικα δώρα στον αντίπαλο. Είχαμε σωστή νοοτροπία, αμυνθήκαμε σωστά, οι Μιξ και Μπασιρού ήταν συγκεντρωμένοι στη μεσαία γραμμή, είχαμε κίνηση επιθετικά, ήμασταν συμπαγείς».

Για τον Φαμπιάνο: «Είναι θετικό που επέστρεψε. Δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα αλλά είναι ωραίο που επανήλθε».

Για το δίδυμο Ντίσκερουντ-Μπασιρού: «Έχουμε αρκετούς παίκτες σ’ αυτή τη θέση. Ο Γιόρντι ήταν διαθέσιμος σήμερα αλλά δεν έχει προπονηθεί σωστά, δεν είναι 100% και θα ήταν ρίσκο να ξεκινήσει. Θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. Την Κυριακή θα παίξουν Μιξ και Γκόμεθ καθώς ο Μπασιρού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Είναι καλό για εμάς που έχουμε αυτούς τους παίκτες».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, όπως πάντα».