Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε στη διάσκεψη τύπου ο Ντάρκο Μίλανιτς, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Παίξαμε πολύ καλά στο α’ ημίχρονο. Είχαμε πίεση, πολύ καλό έλεγχο της μπάλας. Είχαμε και κάποιες αντεπιθέσεις που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζουμε. Στο β’ ημίχρονο είχε στιγμές που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε την κατοχή. Στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε γιατί αμυνθήκαμε καλά. Είμαι χαρούμενος γιατί σε αυτό το κομμάτι δουλέψαμε σκληρά. Πρέπει να δουλεύουμε όμως ακόμη πιο σκληρά. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για κάποιους παίκτες που μπήκαν αλλαγή. Ήταν πιο κουρασμένοι απ’ αυτούς που αγωνίστηκαν 70 λεπτά; Συνοψίζοντας, ήταν μία πολύ καλή νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά».
Για τη διαφορά της ομάδας στα εκτός από τα εντός και τη βαθμολογική συγκομιδή: «Σαφώς και θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Όταν δουλεύεις σκληρά, θα τα πάρεις και αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορώ όμως να πω ότι δεν ήταν καλοί οι βαθμοί που πήραμε στα εκτός έδρας».
Για τη δυστοκία στην επίθεση και την ενίσχυση: «Δουλεύουμε αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Είχαμε όμως και πάλι ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΛ. Ίσως όμως να χρειαστούμε κάποια καλή κίνηση για να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο της ομάδας».