Παραμονές του ντέρμπι της Κυριακής με τον «αιώνιο» αντίπαλο, στην Ομόνοια σκέφτονται αποκλειστικά το παιχνίδι.
Ο Χένινγκ Μπεργκ σημείωσε στις δηλώσεις του για το παιχνίδι πως σίγουρα ο στόχος είναι η νίκη, ενώ μίλησε με κολακευτικά σχόλια και για τον Μιξ Ντίσκερουντ (Διαβάστε ΕΔΩ). Ωστόσο ο Νορβηγός ξέρει και προγραμματίζεται μαζί με τους υπεύθυνους, και για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Γνωρίζοντας πως ο Φουάντ Μπασιρού θα αποχωρήσει για το Κόπα Άφρικα, εντείνεται και η επιθυμία για προσθήκη στην μεσαία γραμμή με ποδοσφαιριστή που να έχει ανάλογα χαρακτηριστικά, ενώ φαίνεται να υπάρχει ειλημμένη απόφαση για απόκτηση επιτελικού χαφ. 
Έστω κι αν το προηγούμενο διάστημα φαινόταν σχεδόν δεδομένη η απόκτηση σέντερ φορ, τα πράγματα αλλάζουν και αυτό δείχνει ότι όλα είναι σε λεπτές ισορροπίες και μπορούν να διαφοροποιηθούν. Βέβαια, είναι και το θέμα του Ασάντε, που η πιθανή επανεγγραφή του στο ρόστερ, να σχετίζεται με το πιο πάνω. Αν όμως δεν συμβεί αυτό με τον Γκανέζο, τότε αλλάζουν πάλι τα δεδομένα. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να λογίζεται τίποτα ως δεδομένο στην Ομόνοια. Προς το παρών, νίκη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και βλέπουμε…

Κύπρος Εγγλέζος