Μεγάλη η νίκη για την Πάφος FC στην Λάρνακα το βράδυ της Δευτέρας. Ένα βράδυ, όπου οι παίκτες του Ντάρκο Μίλανιτς έκαναν την πιο ολοκληρωμένη τους εμφάνιση στον φετινό μαραθώνιο. Ναι, καλύτερη και από το 4-0 της πρεμιέρας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ
Σε όλα τα επίπεδα. Από την ανασταλτική λειτουργία που βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, την ίδια ώρα που η τριάδα Πάνιτς, Φουρ και Βαλακάρι βρίσκουν την χημεία στη μεσαία γραμμή και με συμπαραστάτες τους ακραίους επιθετικούς, ιδίως του Σεμέδο, «δένουν» απίστευτα την ομάδα.
Την αποστολή υποδέχθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας με την επιστροφή της στην Πάφο και αποθέωσαν τους παίκτες. Πολλά χαμόγελα εν μέσω πανηγυρισμών και αποθέωσης, με τους παίκτες να δείχνουν πανευτυχείς. Πρώτη φορά έζησαν κάτι τέτοιο με την επιστροφή τους στην Πάφο. Άλλωστε, ήταν και το πρώτο «διπλό» της ομάδας στην φετινό μαραθώνιο.
Η Πάφος FC, αυτή τη στιγμή, νικώντας την ΑΕΚ στην έδρα της, διατηρεί την μοναδική έδρα του πρωταθλήματος που δεν έχει ηττηθεί, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι έχει ένα ρόστερ ποιότητας που μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά, φτάνει να βρει την σταθερότητα που χρειάζεται. 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Πάνω σε αυτό που αναφέραμε, οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας εμφανίζονται αποφασισμένοι για την υπέρβαση μέσα στον Ιανουάριο, ούτως ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι που έθεσαν στην αρχή της σεζόν. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση σέντερ φορ. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, βρίσκονται οι Ζάιρο και Μπεριγκό. Ο πρώτος έλειπε από το τεράστιο «διπλό» όμως ο Γάλλος προβληματίζει. Όχι για την αξία του, αλλά για το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς. Αυτές τις ημέρες, βρίσκεται στην Γαλλία, διότι και ο ίδιος ζήτησε να περάσει από εξειδικευμένες εξετάσεις από δικό του ιατρό. Τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών, δεν προβληματίζουν μόνο την Πάφος FC άλλωστε, αλλά και τον ίδιο.
Επιπλέον μεταγραφή, αναμένεται να γίνει εκ νέου στην επιθετική γραμμή, γνωρίζοντας πως ο Σεμέδο θα αποχωρήσει για το Κόπα Άφρικα (εάν πραγματοποιηθεί) με παρόμοια χαρακτηριστικά κι έπειτα, οποιαδήποτε κίνηση θα εξαρτηθεί από το υπάρχων υλικό. Για παράδειγμα, ο Αΐλτον δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής και υπάρχει η πιθανότητα απόκτησης αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα. Ωστόσο τίποτα δεν έχει αποφασιστεί γι’ αυτό και θα ξεκαθαρίσει προσεχώς. Άλλωστε, ο Πάγιτς που έχει αναλάβει τον ρόλο τα πάει περίφημα, έστω κι αν δεν αγωνίζεται στη θέση του. Αυτό που βγαίνει πάντως από το ρεπορτάζ, είναι πως θα προσπαθήσουν στην ομάδα να ολοκληρώσουν όσο πιο σύντομα τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου.

Κύπρος Εγγλέζος