Ένα θέμα που…φρενάρει τους στόχους του ΑΠΟΕΛ, είναι η επιθετική δυστοκία. Τα 14 γκολ σε 13 αγώνες, δεν επιτρέπουν σε μία μεγάλη ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, πόσο μάλλον όταν τα 14 γκολ συνοδεύονται και με 15 γκολ παθητικό που ισοδυναμεί με αρνητικό πρόσημο.
Για την επιθετική δυστοκία όμως, αυτό που συμβαίνει είναι πέρα από κάθε προσδοκία και πρόβλεψη. Σε σημείο που δίνει δικαίωμα στη διοίκηση και περισσότερο στον πρόεδρο να το έχουν σαν μεγάλο παράπονο.
Ακριβοπλήρωσε τόσο τον Κβιλιτάια ( αγοράζοντας τον μάλιστα) όσο και τον Μάγκλιτσα για να στελεχώσει το ρόστερ, με ότι πιο καλύτερο υπήρχε το καλοκαίρι για τη θέση του σέντερ φορ και το αποτέλεσμα, είναι δυσανάλογο.
Δικαιωματικά, ο Πετρίδης, όπως και οι συνεργάτες του, διερωτώνται τι μπορούν και αν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, από την στιγμή κατά την οποία δύο ποδοσφαιριστές που όταν υπέγραψαν, προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού, αδυνατούν επί του παρόντος τουλάχιστον να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στο ρόστερ.
Η μοναδική ελπίδα είναι να ανακάμψουν έστω και τώρα οι δύο ποδοσφαιριστές για να συμβάλουν, ώστε να αποφύγει τα χειρότερα στην κούρσα του πρωταθλήματος.