Απάντησε στην Ομόνοια το ΑΠΟΕΛ μέσω του εκπροσώπου Τύπου, Νεκτάριου Πετεβίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Πρώτο σχόλιο: «Μόνο όταν μας συμφέρει υπάρχει δικαιότητα; Πέρσι που το ΑΠΟΕΛ πήγε να παίξει με την Καρμιώτισσα με 9 παίκτες πού ήταν η Ομόνοια, δεν ήταν στην Κύπρο; Εμείς πέρυσι δώσαμε 8 αγώνες σε 27 μέρες.
Δεν έχουμε αντιληφθεί που προκύπτει θέμα δικαιότητας. Θα γίνει ένα παιχνίδι με ακριβώς τους ίδιους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές, αφού η Ομόνοια δεν θα χάσει ποδοσφαιριστές. Εκτός αν η Ομόνοια μετανιώνει που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Εμείς που είχαμε συνηθίσει να το κάνουμε για χρόνια και τα καταφέρναμε μία χαρά. Παίζαμε στην Ευρώπη χωρίς να μεμψιμοιρούμε ούτε για τις διακοπές ούτε για τίποτα, έχοντας και επιτυχίες. Πού δεν είναι δίκαιη η ημερομηνία σε σχέση με τις διακοπές των ποδοσφαιριστών; Από πού κι ως πού δεν προκύπτει ίσος και δίκαιος ανταγωνισμός επειδή ορίστηκε ο αγώνας στις 26 Δεκεμβρίου. Για τις διακοπές; Πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια πού ήταν η δικαιότητα; Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές θα πάνε διακοπές;»

Για το θέμα της προκήρυξης: «Η προκήρυξη είναι εκεί και οποιαδήποτε ομάδα δικαιούται να ζητήσει οτιδήποτε προς όφελος της. Αν η Ομόνοια επικαλείται το οποιοδήποτε σημείο, είναι δικαίωμά της.

Για την εισήγηση της Ομόνοιας να γίνει το ματς τον Ιανουάριο: «Σ’ αυτή την εισήγηση της Ομόνοιας, δεν υπάρχει καμία δικαιότητα που επικαλείται. Αν θα ξεκινήσει η Ομόνοια με δύο αλλαγές δεν είναι δίκαιο. Δεν ξέρει αν η Νιγηρία θα προκριθεί στις 20 Ιανουαρίου, αν δεν προκριθεί θα τους έχει διαθέσιμους. Δικαιότητα σημαίνει να ισχύουν τα ίδια δεδομένα που υπήρχαν εκείνη τη μέρα. Τέλος Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου δεν θα είναι τα ίδια».

Για κοινή πρόταση: «Εμείς ήμασταν ανοικτοί και πρόθυμοι να βοηθήσουμε, κάποια στιγμή δεχθήκαμε μία πρόταση από την Ομόνοια για να κάνουμε κοινή επιστολή, συμφωνήσαμε σε μια κοινή ημερομηνία με την προϋπόθεση ότι θα αναβαλλόταν η αγωνιστική και θα γινόταν ο αγώνας την ίδια ώρα. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο στα επιχειρήματα της Ομόνοιας».

Για συνάντηση του προέδρου της ΚΟΠ με την Ομόνοια: «Εμείς δεν καλεστήκαμε σε τέτοια συνάντηση. Δεν ξέρω ποιανού ήταν αυτή η πρωτοβουλία».