Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.
Για τα αγωνιστικά:
«Ο Ανδρέας Αβραάμ προπονείται πλέον κανονικά, ενώ ο Αρτυματάς θα εκτίσει την ποινή του».
Μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα έχετε το ματς με την ΠΑΕΕΚ και στην συνέχεια έναν «τελικό» με την Παρτιζάν: «Δεν θέλω να αναφερθώ αγωνιστικά στο ματς με την Παρτιζάν. Προτεραιότητα είναι ο αγώνας με την ΠΑΕΕΚ. Με τον Απόλλωνα χάσαμε ευκαιρία να μειώσουμε την απόσταση και δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να νικήσουμε στα παιχνίδια μας και αν μας το επιτρέψουν και οι άλλοι να πλησιάσουμε. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να βλέπουμε τόσο μακριά γιατί υπάρχει απόσταση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ΠΑΕΕΚ είναι καλή ομάδα και έδειξε ότι δεν αποτελεί εύκολη λεία. Θα δώσουν και αυτοί τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι και ιστορικό παιχνίδι γιατί πρώτη φορά θα αναμετρηθούν οι δύο προσφυγικές επαρχίες σε επίπεδο α’ κατηγορίας, μας απασχολεί αυτό και θα το τιμήσουμε αύριο».
Τι κινήσεις θα γίνουν; «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί μια ομάδα από την Αμμόχωστος αντιμετωπίζει μι ομάδα από την Κερύνεια αλλά αυτό θα γίνει στην Λάρνακα. Είναι στρέβλωση της ιστορίας αυτό αλλά φέρνει θύμισες. Αποφασίσαμε με κοινό αίτημα πως θα αρχίσει ο αγώνας για να το τιμήσουμε όλο αυτό. Ο κόσμος να είναι νωρίς εκεί για να μην μείνει εκτός από το τελετουργικό. Θα είναι αφιερωμένο στις κατεχόμενες επαρχίες».
Πόσο κόσμο περιμένετε; «Μέχρι χθες δεν ήταν σε υψηλά επίπεδα η προπώληση. Η τελευταία μέρα φέρνει τον κόσμο γιατί δεν είναι ματς που θα δυσκολευτεί κάποιος να βρει εισιτήριο. Καλύτερη εικόνα θα έχουμε σήμερα. Η ώρα θα είναι βολική και περιμένουμε αρκετούς».
Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Ντιναμό Τιφλίδας για τον Κατσαράβα: «Δεν έχουμε ενημέρωση και γενικότερα δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να λεχθεί δημοσίως. Οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη αλλά όχι σε επίπεδο για να μπορέσει να λεχθεί οτιδήποτε».