Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι η Sabbianco Ανόρθωση, κάνοντας παράλληλα για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ, μετά την τέταρτη συναπτή επιτυχία επί του Παρνασσού, με την οποία έκανε το 5-3 στις νίκες.
Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε βρεθεί να χάνει με 3-1 στη σειρά των τελικών, όμως κατάφερε να πετύχει ολική ανατροπή και με τέσσερις συνεχόμενες νίκες κατέκτησε τον τίτλο, μετά το σημερινό (26/05) διπλό με 35-26 επί του Παρνασσού.
Στο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Κυριάκος Πίσσης», το πρώτο ημίχρονο έληξε στο ισόπαλο 14-14, με την «Κυρία» να φτιάχνει στο δεύτερο ημίχρονο τη διαφορά που της έδωσε τη νίκη και συνάμα και το φετινό πρωτάθλημα.
Πρώτος σκόρερ στον σημερινό αγώνα ήταν ο Ελευθέριος Σειρεκίδης με εννέα τέρματα από πλευράς των νικητών, ενώ για λογαριασμό της ομάδας του Στροβόλου εφτά πέτυχε ο Χάιντουκ Γκεόργκελ Γκάμπριελ.

Παρνασσός (Σάββας Ζωγράφος): Ππούμος, Ταρτίος 1, Γουργούμης, Δημοσθένους 4, Nyokas 5, Τορνικίδης, Xατζηδάκης 2, Στουμπής 3, Χάιντουκ 7, Λάσκος 1, Kαπετάνιος, Draskic 2, Ευδοξίου, Πέτρου, Νάκος, Valentin 1

Sabbianco Aνόρθωση (Mάριος Ευσταθιάδης): Μιχαηλίδης 1, Μωραΐτης 2, Λεωνίδου, Ι. Αργυρού 1, Jovanovski, Leonard 1, Durkovic 1, Σειρεκίδης 9, Χ. Αργυρού 4, Toτος 6, Παπακυπριανού 1, Καϊμακάμης 5, Μιμίκος, Σαμαράς, Μούγιτς 4, Φέσσιας