Ο αναλυτής διαιτησίας Χριστάκης Σκαπούλλης, σχολίασε τις φάσεις στο ΟλυμπιακόςΑΠΟΕΛ, όπου υπήρξε ένταση και αρκετές δύσκολες φάσεις.

Στη φάση του Ντογκαλά που δέχθηκε κίτρινη για διαμαρτυρία είπε: «Αχρείαστη διαμαρτυρία του Ντογκαλά. Ορθή η κίτρινη κάρτα με τον τρόπο που αντέδρασε, έστω και αν είχε δίκαιο για το φάουλ. Γιατί είχαν νεύρα οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ και διαμαρτύρονταν δεν μπορώ να βρω τους λόγους».

Για το πέναλτι που ακυρώθηκε: «Σφύριξε ο διαιτητής χωρίς να έχει άποψη. Είδε τον παίκτη του Ολυμπιακού να έχει ανοικτό το χέρι και πίστεψε ότι χτύπησε το χέρι. Δεν υπήρχε παράβαση, τον διόρθωσε ο VAR».

Για το πέναλτι που ζήτησε το ΑΠΟΕΛ για χέρι του Μποβέδα: «Tο χέρι του Μποβέδα είναι κολλημένο στο σώμα. Δεν δίδεται τέτοιο πέναλτι. Αδικαιολόγητες οι διαμαρτυρίες των παικτών του ΑΠΟΕΛ».

Για την αποβολή του Τσεπάκ: «Έκανε «ψαλίδι» χωρίς να βλέπει και δικαιολογημένα του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο διαιτητής».

Για τη φάση Μαγκλίτσα-Σαμπίνια που ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι για χέρι του δεύτερου: «Δεν είναι διαφωτιστικό το πλάνο που έχουμε αν έγινε χέρι. Το πλάνο που μας δείχνουν δεν μας δίνει τα εφόδια για να δημιουργήσουμε άποψη».