Ο Απόλλωνας δεν λέει να ησυχάσει από τραυματισμούς και αυτό σαφώς επηρεάζει το πλάνο του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ εν όψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Ο Γερμανός όμως γενικότερα περιμένει… πως και πως να έρθει η ημέρα που θα έχει άδειο το απουσιολόγιο. Τη δεδομένη στιγμή μετράει τις απουσίες των Μαυρία, Χάμπου Δημητρίου και Μαλεκκίδη, εξαιρετικά αμφίβολος θεωρείται ο Αλμπάνης, ενώ μοιρασμένες πιθανότητες να προλάβει έχει ο Ίλιεφ.
Ο Απόλλωνας δεν πήρε το ζητούμενο στο τελευταίο παιχνίδι και ο Γερμανός προτίθεται να αλλάξει κάποια πράγματα στην 11άδα. Εάν ο Κατελάρης είναι στο 100%, θα πάρει θέση δίπλα στον Ρομπέρζ, ενώ και ο Γιάνκα έχει τις δικές του πιθανότητες να πάρει τη θέση του Στορ. Αν αυτά είναι κάπως πιο ξεκάθαρα, ίσως το μεγαλύτερο δίλημμα που έχει είναι το ποιος θα αντικαταστήσει τον Αλμπάνη που πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι.
Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να είναι στο 100% ο Πίττας για να μπει στην 11άδα αντί του Ελλαδίτη, όμως είδαμε και στον προηγούμενο αγώνα πως ο διεθνής επιθετικός χρειάζεται ακόμη χρόνο. Το ότι αναμένεται να πάρει περισσότερο στο ντέρμπι, παρά στο παιχνίδι με τον Άρη, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Όχι όμως για το αρχικό σχήμα και ως εκ τούτου, ο Πέτρος Ψύχας γίνεται ο επικρατέστερος για την 11άδα. Βέβαια, υπάρχουν αρκετές ημέρες δουλειάς στο Κολόσσι μέχρι το ντέρμπι και ο Γερμανός θα δοκιμάσει αρκετά πράγματα…

Κύπρος Εγγλέζος