Το 2021 φεύγει χωρίς… εκκρεμότητες στο κυπριακό πρωτάθλημα, αφού διεξήχθησαν όλα τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων στην αρχή της σεζόν ή είχαν διακοπεί λόγω καιρικών συνθηκών, όπως το ντέρμπι ΑΠΟΕΛΟμόνοια. Η βαθμολογία δεν έχει πλέον… αστερίσκους και κενά μετά από 14 αγωνιστικές και ο Stoiximan σας προσφέρει ανανεωμένες αποδόσεις για τον επόμενο πρωταθλητή!

Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα ματς στην Κύπρο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out! Και όχι μόνο! Προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό που αφορά στον επόμενο πρωταθλητή!

Μετά την ήττα από την Πάφο η ΑΕΚ υποχώρησε από την πρώτη θέση των φαβορί και πέρασε στη δεύτερη. Πρώτο φαβορί θεωρείται ο Απόλλωνας, ο οποίος έχει απόδοση 2.25 στον Stoiximan, με την ΑΕΚ να ακολουθεί στο 3.50. Η Ομόνοια που είχε ξεκινήσει τη σεζόν ως φαβορί για τη διατήρηση των σκήπτρων έχει υποχωρήσει πλέον στην τρίτη θέση με απόδοση 7.00. Η έκπληξη του πρωταθλήματος, ο Άρης, έχει σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση με απόδοση 9.00! Η απόδοση του ΑΠΟΕΛ είναι 12.00 και της Ανόρθωσης 15.00, με την Πάφο στο 75.00. Η ΑΕΛ έχει φτάσει πλέον να έχει απόδοση 300.00!

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα;

Δείτε εδώ αναλυτικά τις αποδόσεις και ποντάρετε!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.