Σε ρυθμούς Ομόνοιας μπαίνει από σήμερα Δευτέρα η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας έδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πάει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στη Λευκωσία, με σκοπό να επιστρέψει στη βάση της έχοντας στις αποσκευές της το ίδιο ακριβώς κέρδος που πήρε και στο Μακάρειο.
Η διαφορά από τους «πράσινους» είναι στο +11. Εντούτοις, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Ομόνοια έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς τι θα σημαίνει μία ενδεχόμενη νίκη στο ΓΣΠ. Όχι μόνο για το +14, αλλά και για την τεράστια δυναμική που θα αποκτήσει ενόψει της συνέχειας!
Στο οποίο, παρεμπιπτόντως, η ΑΕΚ θα πάει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Στον πρώτο γύρο, η ομάδα της Λάρνακας αντιμετώπισε και τις τρεις που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο στην «Αρένα» (Ομόνοια, Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ). Θέλει λοιπόν να συνδυάσει την πρώτη της επίσκεψη στο ΓΣΠ με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…
Ο Νταβίντ Καταλά δεν θα υπολογίζει μέχρι το τέλος του 2021 τις υπηρεσίες του τραυματία Άνχελ Γκαρσία, με τους Νικόλα Εγγλέζου και Τάντι να είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που προορίζονται να τον αντικαταστήσουν.
Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής φυσικά ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς και δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του, όπως και του Ναούμ, ο οποίος πάντως αισθάνεται πολύ καλύτερα.
Επιπλέον επιλογή αποτελεί ο Τόμοβιτς που εξέτισε την ποινή του.

Ανδρέας Βεντούρης