Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην προπονητής και πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
«Είναι η πιο ελπιδοφόρα εμφάνιση. Είδαμε κάποια πράγματα από την ομάδα μας που μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια. Βελτιώθηκε η λειτουργικότητα και η δημιουργικότητα. Άρχισε το ΑΠΟΕΛ να παίζει ένα ποδόσφαιρο που ανταποκρίνεται στην ποιότητα που έχει η ομάδα. Περιμένουμε να έχει και συνέχεια. Είδαμε βελτίωση και ομαδικά και ατομικά. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ντε Βινσέντι που έκανε την καλύτερη εμφάνιση του. Ήταν ήρεμος στο παιχνίδι του και πρέπει να το διατηρήσει αυτό. Γενικότερα όλοι οι παίκτες είναι σε καλό δρόμο. Ο Τσεπάκ είναι καλός ποδοσφαιριστής, άρχισε να το δείχνει. Πρέπει κι αυτός να αποβάλει τα νεύρα, ήταν αδικαιολόγητος. Ο Σαμπάλα είναι σταθερός, ο Σάβιτς ανεβαίνει. ο Καρώ παίρνει αυτοπεποίθηση, ο Ντανίλο επιστρέφει, ο Σόουζα είναι ο γνωστός παίκτης, επομένως μόνο καλύτερες μέρες μπορούν να έρθουν. Από τον Ιανουάριο και μετά το ΑΠΟΕΛ θα είναι ανάμεσα στις 2-03 καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα».
Πάει καιρός να καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη το ΑΠΟΕΛ: «Είναι αλήθεια αυτό. Η μία όψη είναι ότι αδικείται το ΑΠΟΕΛ από το αποτέλεσμα και αυτό έγινε σε όλα τα ισόπαλα αποτελέσματα. Η άλλη όψη είναι ότι δεν κερδίζει. Είχε κάποιες αδυναμίες τις οποίες πλήρωσε. Υπάρχουν 1-2 σημεία που χρίζουν βελτίωσης».
Για την διαιτησία: «Επίσης, αν θες να κερδίσεις κάτι δεν πρέπει να κυριαρχεί η πίεση και άγχος.  Σύμβουλος θα πρέπει να είναι η ψυχραιμία. Αυτό δεν απαλλάσσει τον διαιτητή από τις ευθύνες του. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τέσσερις λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Όσες λανθασμένες αποφάσεις και να υπήρξαν, δεν δικαιολογείται ο εκνευρισμός».
Ο Κάρω πάλι βρήκε δίχτυα: «Εδώ να πω κάτι. Πρέπει να περιοριστούν οι υπέρμετροι πανηγυρισμοί και οι σχεδιασμοί και να τους βλέπουμε όταν τελειώνει ο αγώνας. Όταν πανηγυρίζουν με σχεδιασμένο χορευτικό τρόπο δεν κερδίζουμε. Συστήνω να είναι συγκεντρωμένοι, να τελειώνει ένας αγώνας και μετά τα ιδιαίτερα πανηγύρια».
Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα και αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο. Είναι γνωστές οι δυνατότητες του Απόλλωνα. Το ΑΠΟΕΛ είναι σε ένα στάδιο που ανεβαίνει, ο Απόλλωνας δεν είναι στην καλύτερη του φάση και πιστεύω ότι μέσα στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ έχει τις δυνατότητες να νικήσει».
Θα καταφέρει να μπει στην 6άδα το ΑΠΟΕΛ; «Δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αλλά τον στόχο του ευρωπαϊκού εισιτήριου θα τον πετύχει το ΑΠΟΕΛ χωρίς να έχω στο μυαλό την ενίσχυση. Και με αυτούς τους παίκτες που έχουμε , το ΑΠΟΕΛ έχει τις δυνατότητες να βγει στην Ευρώπη».