Η εμφάνιση στο Βελιγράδι ήταν από τις πιο ικανοποιητικές και από τις πιο αποδεικτικές, ότι η Ανόρθωση δεν δύναται να βρίσκεται στην βαθμολογική θέση που είναι σήμερα. Πρέπει πάσυ θυσία η βαρωσιώτικη ομάδα να «χτίσει» πάνω σε αυτή την εμφάνιση και να καταφέρει μέσα από τους επόμενους αγώνες να βγάλει αντίδραση και την ίδια ώρα να καταφέρει να αναρριχηθεί στην βαθμολογία.
Οι αντίπαλοι που έχει μπροστά της (Δόξα, Εθνικός, ΠΑΕΕΚ) για να το πράξει είναι στα… μέτρα της, όμως στα μέτρα της ήταν και η ΠΑΕΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική.
Το 3Χ3 μέχρι την διακοπή και συνάμα την ενίσχυση που θα προκύψει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. Είτε αυτό επαληθευτεί με καλή εμφάνιση είτε όχι, όλα για όλα για την «Κυρία» είναι η ουσία.
Όσο αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, από την βαρωσιώτικη ομάδα αποχωρούν τον Ιανουάριο οι Λάφερτι, Νινούα και Μπουσουλάτζιτς, και δύο θέσεις αδειάζουν ήδη στο ρόστερ, καθώς ο δεύτερος είναι στον Κατάλογο Β’. Αν θα προκύψει επιπλέον αποχώρηση θα το μάθουμε προσεχώς, με τον Τιμούρ Κετσπάγια πάντως να είναι ήδη στο ψάξιμο για στόπερ και επιθετικό.

Κύπρος Εγγλέζος