Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το ματς στο Βελιγράδι, η προσοχή όλων στην Ανόρθωση στράφηκε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.
Μάλιστα από σήμερα η «Κυρία» μπήκε και στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής κόντρα στην Δόξα, μια ομάδα η οποία την «πλήγωσε» στον α’ γύρο.
Μπορεί η Ανόρθωση να μην νίκησε την Παρτιζάν, μπορεί να μην προκρίθηκε, αλλά ήταν ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο ανέβηκε η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση και πάνω σε αυτά καλούνται να χτίσουν για να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα.
Η τελευταία προπόνηση της Κυριακής θα καταδείξει κατά πόσον ο Νίκος Καλτσάς θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Δεδομένα εκτός είναι ο Σπύρος Ρισβάνης και δεν αποκλείεται να δούμε μια 11άδα από τον Τιμούρ που θα μοιάζει πολύ ή ακόμα και να είναι η ίδια με αυτήν της περασμένης Πέμπτης.
Μένει να δούμε αν ο κόουτς επιλέξει τον Τζουρ ή τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια (ο Ισραηλινός έπαιξε στο Βελιγράδι), ενώ θέση διεκδικούν και οι Χριστοφή και Πόποβιτς. Αν παίξει ο Χριστοφή θα μείνει εκτός ο Ντέλετιτς, ενώ αν επιλεχθεί ο Σλοβένος για την μεσαία γραμμή τότε θα μείνει στον πάγκο είτε ο Ιωάννου, είτε ο Χουσμπάουερ.

Χρίστος Χρίστου