Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, θέλει να δώσει η Ομόνοια, η οποία αναμετράται σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να «κολλήσουν» τρίτη σερί νίκη, για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο, για να ανέβουν και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Μάλιστα, μετά το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην βαθμολογία, κρίνεται κατά κάποιο τρόπο επιτακτική ανάγκη η νίκη, ώστε να μην απομακρυνθεί περαιτέρω από τις πρώτες θέσεις. Στο «τριφύλλι» καλούνται να βρουν τον τρόπο (να είναι… αλάνθαστοι αμυντικά και αποτελεσματικοί στην επίθεση), για να φύγουν αλώβητοι από τη Λεμεσό, φθάνοντας σε μια νίκη την οποία χρειάζονται πάση-θυσία, για πολλούς και διάφορους λόγους.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Είναι πολύ πιθανό ο Χένινγκ Μπεργκ, να επιλέξει για το ντέρμπι του Τσιρείου την ίδια ενδεκάδα, με την οποία παρέταξε την ομάδα του στο προηγούμενο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ, το οποίο είχε διακοπεί. Ο Ουζόχο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Χούμποτσαν και Λανγκ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεξιά ο Σέχου και αριστερά ο Λέζιακς, στην μεσαία γραμμή οι Γκόμεθ και Ντίσκερουντ, στα πλάγια Λοΐζου και Τζιωνής και στην επίθεση οι Παπουλής και Τσέποβιτς. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπασιρού, ο οποίος έχει επιστρέψει στην αποστολή. Αντίθετα παραμένουν εκτός οι τραυματίες Φαμπιάνο, Γιούστε και Κούσουλος.
ΚΟΣΜΟΣ: Την συμπαράσταση δύο χιλιάδων οπαδών της θα έχει η Ομόνοια στο Τσίρειο για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Εκτός απροόπτου την Κυριακή θα ανακοινωθεί Sold-Out, καθώς όπως ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, έχουν απομείνει λιγότερα από 100 εισιτήρια, τα οποία θα διατίθενται μέσω του Online Ticketing μέχρι αύριο Κυριακή, στις 14:00.