Η ΠΑΕΕΚ παρουσίασε τον μέγα χορηγό της ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22 στο Μακάρειο. Η FONBET επιστρέφει στον χώρο του ποδοσφαίρου για να στηρίξει την προσφυγική ομάδα, μετά την περσινή συνεργασία της με την Ομόνοια.
Η τοποθέτηση από τον Πρόεδρο της ΠΑΕΕΚ, Μάριο Βλάχο: «Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τον κύριο χορηγό μας. Ευχαριστούμε την εταιρεία FONBET που εμπιστεύτηκε να διαφημιστεί στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.  Γνωρίζετε ότι είναι η πρώτη μας χρόνια στην Α’  Κατηγορία. Είμαστε εδώ για να δείξουμε και να αναδείξουμε την Κερύνεια. Είμαστε εδώ για να πούμε ότι η Κερύνεια δεν χαρίζεται και δεν πουλιέται σε κανένα. Λίγοι είναι οι άνθρωποι που στηρίζουν αυτό το εγχείρημα. Έχουμε δείξει στη μέχρι στιγμής παρουσία μας στην κατηγορία ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, κάθε παιχνίδι παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Έχοντας στήριγμα τους χορηγούς μας, ο σκοπός μας είναι να… εμβολιάσουμε την α κατηγορία με την Κερύνεια. Τα σύνορα μας είναι εκεί. Ευχαριστούμε ξανά τους χορηγούς μας, όλους αλλά και τον μεγάλο χορηγό».
Η τοποθέτηση της εκπροσώπου της FONBET, Χρύσως Ρέπα: «Βλέπουμε την προσπάθεια της ΠΑΕΕΚ στην κατηγορία και είμαστε δίπλα σας, σας στηρίζουμε. Ελπίζουμε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία για πολλά χρόνια. Η FONBET είναι χορηγός σε μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Η εταιρεία μας είναι χορηγός της Εθνικής ομάδας της Ρωσίας, μεταξύ άλλων της Ρεάλ Μαδρίτης, της Παρί Σεν Ζερμέν και της ΠΑΕΕΚ. Ευχόμαστε να σηκώσετε την σημαία του δικεφάλου στην Κερύνεια. Κάθε επιτυχία».

Δείτε φωτορεπορτάζ μέσα από το φακό της ιστοσελίδας μας: