Το φιλικό με τον Αχυρώνα Λιοπετρίου, σήμανε και το τέλος των προπονήσεων για την βδομάδα. Το πρόγραμμα του Σωφρόνη, θέλει τους ποδοσφαιριστές, να απολαμβάνουν 3ήμερο ρεπό που θα διαρκέσει, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.
Επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη 16 Νοεμβρίου και ενεργοποίηση του πλάνου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Στο…περίμενε είναι η τεχνική ηγεσία για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο.
Είδε πάντως τον Πάρη Πολυκάρπου, να επιβεβαιώνει την πρόβλεψη ότι επέστρεψε με τη συμμετοχή του για ένα ημίχρονο στο φιλικό.
Από εκεί και πέρα όμως, αρχίζουν τα δύσκολα. Πλην βέβαια των Σαμπάλα και Ντογκαλά οι οποίοι δεν προκαλούν ανησυχία για την ετοιμότητα τους στον επόμενο αγώνα.
Τα δύσκολα αφορούν τους Νταουσβίλι-Ντανίλο-Ντε Βινσέντι-Μάγκλιτσα αφού και οι τέσσερις θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι, με τις πιθανότητες σαν μην είναι με το μέρος κανενός για να προλάβει τη μάχη στην Αρένα.
Απλά, έχει αμυδρές ελπίδες ο Ντε Βινσέντι, νοουμένου ότι από βδομάδες θα μπει σε φουλ πρόγραμμα.
Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει κάτι άλλο και θεωρητικά, φαίνεται ότι ίσως και οι τέσσερις να είναι έτοιμοι στο ντέρμπι με την Ομόνοια.
Όπως γράψαμε σε άλλο ρεπορτάζ, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή, ο Δημήτρης Γαβριήλ με την πρόβλεψη, ότι εντός Δεκεμβρίου θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2021/11/12/minyma-prodromoy-protathlima-kai-sto-podosfairo-kai-sto-futsal/