Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια στο ΓΣΠ για το παιχνίδι με την Γάνδη. Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Ανδρέας Χρυσοστόμου.

«Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει», είπε αρχικά ο προπονητής της Ανόρθωσης, με τον Ανδρέα Χρυσοστόμου να δηλώνει:
«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο στον όμιλο. Αύριο θα δείξουμε αυτά που μας έδειξε ο προπονητής και θα παλέψουμε για το παιχνίδι».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ρωτήθηκε και για την σύσταση τετραμελούς επιτροπής και την συνάντηση που θα έχει την Παρασκευή (όπως λέχθηκε): «Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάμε με τους προέδρους και τα μέλη του δ.σ της ομάδας. Είναι κάτι που γίνεται συστηματικά. Είναι καλό να γίνονται αυτές οι συζητήσεις με άτομα που έχουν όραμα, για να πετύχουμε. Έχουμε ανθρώπους γύρω από την ομάδα που μπορούμε να συνεργαστούμε».
Για το παιχνίδι με την Γάνδη και τις αλλαγές: «Δεν έχουμε κάτι καινούργιο να δείξουμε. Είναι ένα παιχνίδι για να παίξουν κι άλλοι παίκτες που έχουν αγωνιστεί λιγότερα παιχνίδια. Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την αρχή της σεζόν. Ίσως δεν εκτιμήσαμε και σωστά αυτά που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτά τα προβλήματα έχουμε και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είμαστε όμως εκεί για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε την κατάσταση».
Για τους Αντωνιάδη, Αβραάμ και Αρτυματά: «Δυστυχώς θα λείψουν με την Γάνδη και ελπίζουμε να επιστρέψουν για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Για αύριο θα είναι εκτός».