Μπήκε για τα καλά στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ομόνοιας για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο ΓΣΠ όπου ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος και δεν είναι άλλος από το να δώσει συνέχεια η ομάδα στις επιτυχίες.
Με τις επιστροφές των διεθνών, το «Ηλίας Πούλλος» άρχισε να γεμίζει και ο Μπεργκ μπορεί να δουλέψει κάποια πράγματα ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης που ακολουθεί.
Απομένει να επιστρέψουν οι Μπασιρού και Σέχου που αναμένονται στην Κύπρο την Πέμπτη αλλά δεν θα προλάβουν την προπόνηση η οποία θα είναι πρωινή και ως εκ τούτου θα μπουν με τους υπόλοιπους στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

Ουσιαστικά οι δύο Αφρικανοί θα έχουν μπροστά τους μόλις δύο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα πριν από το παιχνίδι στο ΓΣΠ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου θα είναι χαλαρή μιας και θα είναι παραμονή του αγώνα, τότε ελάχιστα θα προπονηθούν με τους υπόλοιπους.
Όσον αφορά τον Μποτεάκ, ανεβάζει καθημερινά τους ρυθμούς και έχει κάποιες πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Η τελική απόφαση για τον Γάλλο ανήκει στον προπονητή  ο οποίος θα αξιολογήσει την ετοιμότητα του την τελευταία στιγμή και θα αποφασίσει.
Οι μοναδικοί που είναι εκτός προπονήσεων λόγω προβλημάτων τραυματισμού και δεδομένα δεν υπολογίζονται είναι οι Φαμπιάνο και Κούσουλος.

Χρίστος Χρίστου