Την πρώτη στον όμιλο του Europa Conference League θα κυνηγήσει η Ομόνοια. Στις 19:45 (Cytavision Sports 3) θα φιλοξενήσει τη Βασιλεία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
Εν μέσω των διοικητικών εξελίξεων το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ καλείται να παρουσιάσει μια καλή εικόνα, να μην έχει καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, για να μπορέσει να διεκδικήσει το ζητούμενο.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Μπορεί, ο Νορβηγός προπονητής να επανέλαβε ότι το πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα, όμως σε τέτοιου είδους παιχνίδια και κόντρα σε ομάδες με ευρωπαϊκό εκτόπισμα, επιβάλλεται η μέγιστη συγκέντρωση από αυτούς που θα αγωνιστούν.
ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ: Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ποδοσφαιριστές όπως οι Ψάλτης, Κίκο, Παναγιώτου, Τζιωνής, Ατιεμγουέν και Κακουλλής αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού.  Ασφαλής εκτίμηση της ενδεκάδας δεν μπορεί να γίνει, αφού η τεχνική ηγεσία έχει στο μυαλό της και τον αγώνα με το Εθνικό.
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ: Πέραν από τον αγώνα στο ΓΣΠ, για τον ίδιο όμιλο, στις 17:30, η Καϊράτ θα αναμετρηθεί με την Καραμπάχ στο Καζακστάν. Η Ομόνοια βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση του ομίλου και έτσι επιβάλλεται να πάρει το βαθμολογικό κέρδος.
ΣΥΜΜΑΧΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ: Δυναμική παρουσία από τον κόσμο της Ομόνοιας, αναμένεται και στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για τη φάση των ομίλων. Μπορεί να έχει νιώσει πίκρα και απογοήτευση από τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί να απουσιάζει από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Ανδρέας Ανδρέου