Ο Νίκος Παναγιώτου είναι ο νέος προπονητής του ΑΣΙΛ.
Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την προσφυγική ομάδα μετά το διαζύγιο με τον Στέλιο Αντωνίου και πιάνει δουλειά με στόχο την παραμονή.
Ο Παναγιώτου θα πάρει μαζί του όλους τους συνεργάτες τους. Βοηθός του θα είναι ο Τάσος Ελευθερίου, γυμναστής ο Κώστας Κουμή και προπονητής τερματοφυλάκων ο Μιχάλης Μιχαήλ.
«Αναλαμβάνουμε την ομάδα με στόχο την παραμονή. Είναι καλό το ρόστερ αλλά έμεινε πίσω και χρειάζεται να πάρουμε βαθμούς για να καταλάβουν και οι παίκτες ότι μπορούν. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε την όρεξη να δουλέψουμε για να βγάλουμε αυτό το ιστορικό σωματείο από την δύσκολη θέση» δήλωσε στο balla.com.cy ο Νίκος Παναγιώτου.

Λίγο αργότερα εκδόθηκε και η επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΣΙΛ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κύπριο προπονητή Νίκο Παναγιώτου. Βοηθός προπονητής θα είναι ο Τάσος Ελευθερίου, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης ο Κώστας Κουμής και προπονητής τερματοφυλάκων ο Μιχάλης Μιχαήλ.
Ευχόμαστε στο νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας κάθε επιτυχία με στόχο να επιστρέψει ο ΑΣΙΛ στο δρόμο των επιτυχιών.
Παράλληλα, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους Άντερ Μουρίγιο(προπονητής), Παναγιώτη Κίτρου (γυμναστής) και Ανδρέα Στυλιανού (προπονητής τερματοφυλάκων) για τις υπηρεσίες και την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Χρίστος Χρίστου