Ο Σέρβος επιθετικός κάνει τρομερά πράγματα στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Φούλαμ στην Τσάμπιονσιπ τρομοκρατώντας τις αντίπαλες άμυνες με την εκτελεστική του δεινότητα και πλέον οι «κότατζερς» έχουν βάλει πλώρη για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.
Η Φούλαμ βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ, μετρώντας 6 νίκες στα τελευταία της 6 παιχνίδια, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπόρνμουθ. Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα αποδίδει όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την εκτός έδρας νίκη με 7-0 απέναντι στη μαχητική Μπλάκμπερν.
Οι «κότατζερς» σκοράρουν ασταμάτητα στη φετινή σεζόν, μετρώντας 44 γκολ στην κατηγορία, 13 περισσότερα από την δεύτερη στη λίστα Μπόρνμουθ και υπάρχει λόγος για αυτό. Στην αιχμή της επίθεσης της ομάδας του Μάρκο Σίλβα αγωνίζεται ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, το σέρβικο κανόνι της κατηγορίας.
Ο Σέρβος επιθετικός έχει σκοράρει 20 γκολ σε 17 αγώνες στην Τσάμπιονσιπ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Σολάνκε (Μπόρνμουθ) και Μπρέρετον Ντίαζ (Μπλάκμπερν) με μόλις 13 τέρματα. Συνολικά ο Μίτροβιτς μετράει 58 γκολ σε 78 εμφανίσεις με τη Φούλαμ στην Τσάμπιονσιπ σκοράροντας κατά ριπάς και βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.
Μπορεί οι επιδόσεις του να μην ήταν οι αναμενόμενες την περασμένη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία ωστόσο οι εμφανίσεις της Φούλαμ δεν του επέτρεψαν να δείξει την ικανότητά του απέναντι στους αντίπαλους γκολκίπερ.
Ο Μίτροβιτς βρίσκεται μόλις 10 γκολ μακριά από το ρεκόρ του Ιβάν Τόνεϊ (30 γκολ στην Τσάμπιονσιπ) και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να γράψει ιστορία στην κατηγορία αποδεικνύοντας στους επικριτές του πως είναι ικανός να γίνει ένας κορυφαίος επιθετικός και στην Πρέμιερ Λιγκ.
Με εκείνον στην αιχμή της επίθεσης, η Φούλαμ έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, εκεί που ο Σέρβος ετοιμάζεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να γίνει ακόμη ένας δεινός σκόρερ που μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πονοκέφαλο για τους αντίπαλους αμυντικούς.