Ο Γκιόργκι Λόρια παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. τα βραβεία Stoiximan Top Save της 3ης και 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης έδωσε παράλληλα μια μικρή συνέντευξη:
Συγχαρητήρια για τα δύο βραβεία! Πως νοιώθεις;
«Σας ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και τα συγχαρητήρια. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κερδίζεις τέτοιου είδους βραβεία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλαθλους που ψήφισαν τις αποκρούσεις μου. Τέτοια βραβεία είναι όμορφο να υπάρχουν, μας δίνουν κι ένα έξτρα κίνητρο»
Μετά από τρεις σεζόν στην Κύπρο πως βλέπεις τη φετινή; Είναι το πιο δύσκολο Πρωτάθλημα;
«Δύσκολες ήταν και οι προηγούμενες σεζόν. Το φετινό πρωτάθλημα όμως έχει πολλές ομάδες δυνατές που μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Επίσης γενικά όλες οι ομάδες είναι δυνατές, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος θα κερδίσει σε κάθε αγώνα και αυτό ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος».
Δίπλα από το όνομα του στο Instagram, ο Λόρια έχει σε παρένθεση κι ένα άλλο, αυτό του «Hanzo Hasashi». Ο Hanzo Hasashi είναι ένας Ιάπωνας νίντζα ο οποίος βλέπει τον Κινέζο Kuai Liang να σκοτώνει την οικογένεια του και στη συνέχεια τον ίδιο. Καταλήγει να είναι απέθαντος στο βασίλειο του Κάτω Κόσμου και αναζητά την δική του εκδίκηση ενώ συχνά βοηθά το βασίλειο της Γης, στις μάχες που γίνονται ανάμεσα στα βασίλεια του σύμπαντος, στο τουρνουά πολεμικών τεχνών «Mortal Kombat»! Όπως πολλοί θα κατάλαβαν ο δολοφόνος Kuai Liang είναι ο ‘Sub-Zero’ και ο Hanzo Hasashi είναι φυσικά ο ‘Scorpion’.
Και μια διαφορετική ερώτηση. Από ότι έχουμε αντιληφθεί είσαι μεγάλος θαυμαστής του Scorpion. Παίζεις εδώ και χρόνια Mortal Kombat;
«Ναι είναι αλήθεια, είμαι φαν του Mortal Kombat και ειδικά του χαρακτήρα του Hanzo Hasashi (Scorpion). Όταν ήμουν μικρός και το έπαιξα πρώτη φορά στο Sega Mega Drive έγινε το αγαπημένο μου παιχνίδι το οποίο παίζω μέχρι σήμερα από το κινητό μου. Επίσης λατρεύω να παρακολουθώ την ιστορία του παιχνιδιού, να βλέπω τις ταινίες και τα animation της σειρά».