Η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη παρευρέθηκε στο 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ), που πραγματοποιήθηκε από τις 12 μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό θέμα «Ευκαιρίες και προκλήσεις στην οργάνωση του αθλητισμού και της αναψυχής στην μετά Covid -19 εποχή».

Η Δρ Παπαμιλτιάδη παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του συνεδρίου για να χαιρετήσει την έναρξη των εργασιών του, και συμμετείχε ως ομιλήτρια στη στρογγυλή τράπεζα με θέμα: «Άσκηση, Κοινωνική Ευημερία και Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα», στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και προέδρευε ο Πρόεδρος της ΕλλΕΕΔΑΑ Κώνσταντίνος Αλεξανδρής.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν επίσης συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, με θέματα: «Αθλητικός Τουρισμός. Εμπόδια και προκλήσεις στην κρίση της πανδημίας», «Αθλητικές Διοργανώσεις στη μετά Covid-19 εποχή», «O Ψηφιακός Μετασχηματισμός και η Επίδρασή του στην Αθλητική Βιομηχανία», «ΜΜΕ και οι επιπτώσεις της πανδημίας», καθώς και «Χρηστή Διακυβέρνηση Αθλητικών Οργανισμών».

Οι εργασίες του συνεδρίου και τα χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία έχουν εξαχθεί, θα χρησιμοποιηθούν για τη διοικητική και διαχειριστική ενδυνάμωση των διοικητικών στελεχών και οργανισμού διοίκησης αθλητισμού.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας Σταύρος Καλαφάτης, η Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ο αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Αν. Καθηγητής Ευστράτιος Στυλιανίδης.