Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Άγγελος Μισός μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy για το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της Δευτέρας ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια.

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟ:
«Την συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα είναι καλύτερη ομάδα. Αυτό ισχύει όχι μόνο φέτος αλλά τα τελευταία δύο χρόνια. Βέβαια το ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ, υπάρχει ο τσαμπουκάς, υπάρχει αυτή η στόφα, το DNA ανεξαρτήτως αν είναι πολλοί οι νέοι ποδοσφαιριστές, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν και πολλές αδυναμίες. Θα πρέπει ο Σωφρόνης να βρει τρόπο να συνεχίσει να βελτιώσει την ομάδα».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ:
«Η Ομόνοια έπαιξε με άλλη 11άδα στην Ευρώπη κόντρα στην Καραμπάχ και θα παίξει με άλλη 11άδα την Δευτέρα. Είναι ξεκάθαρο ότι το μυαλό τη ήταν στο ΑΠΟΕΛ. Είναι πολύ καλή ομάδα η Ομόνοια και της δίνω προβάδισμα στο ντέρμπι της Δευτέρας».

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;
«Θεωρώ ότι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Παίζει τον ρόλο της η Ευρώπη όπως την έπαιξε και για το ΑΠΟΕΛ σε αυτό το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου. Περιμένω ότι θα γίνουν κινήσεις και τον Ιανουάριο. Είναι σημαντικό για την Ομόνοια που οι αλλαγές τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν πολλές. Έγινε πολύ καλή δουλειά και από τον Νεόφυτο Λάρκου και από τον Χένινγκ Μπεργκ».

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
«Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλές μονάδες αλλά θέλουν χρόνοι να δέσουν. Ήταν και οι τραυματισμοί που ταλαιπώρησαν την ομάδα. Αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο Σωφρόνης, είναι έξυπνος προπονητής και περιμένω ότι θα συνεχίσει να βελτιώνει την ομάδα μέχρι και τον Ιανουάριο που θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει πράγματα και με τις μεταγραφές. Το πήρε τέσσερις βαθμούς σε δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν είναι στα υπέρ του. Με την ΑΕΚ είδα την ομάδα να βγάζει πάθος αλλά μόνο με το πάθος δεν πας πουθενά, χρειάζεται και ποιότητα και άλλα πράγματα».

Χρίστος Χρίστου