Στο τέλος το έσωσε η Σεβίλλη, που πήρε ισοπαλία 2-2 από την Αλαβές κι ενώ έχανε ως το 90+2’. Γκέλα βέβαια για τη Σεβίλλη που έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Στο 4ο μόλις λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λαγουάρδια με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την Αλαβές, ενώ στο 21’ το σουτ του Μιρ έξυσε το δοκάρι της Αλαβές.

Στην κόντρα ο Ριόχα έκανε το κατέβασμα και βρέθηκε φάτσα με τον Μπόνο αλλά πλάσαρε άουτ ενώ στο 38’ ο Μοντιέλ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Οκάμπος πλάσαρε από κοντά για το 1-1.

Στο 42ο λεπτό η Σεβίλλη έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μιρ και Οκάμπος αλλά στο 45+2’ η Αλαβές κέρδισε πέναλτι και ο Χοσέλου το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2.

Στο 47’ το σουτ του Έντγκαρ Μέντεθ πέρασε λίγο έξω και σ το 51’ ο Πατσέκο είπε όχι σε σουτ του Κάρλος ενώ στο 57’ ο Οκάμπος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Στο 73ο λεπτό ο Μιρ έκανε το σουτ από δεξιά αλλά αστόχησε για λίγο και στο 85’ ο Πατσέκο έσωσε μετά από σουτ του Ράκιτιτς και στο 90+2’ ο Κουντέ σέντραρε από δεξιά, η μπάλα κόντραρε και ο Ράκιτιτς με γυριστό από το πέναλτι έκανε το 2-2.

Στο 90+4’ ο Πατσέκο μπλόκαρε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γκόμες και στο

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ντιέγκο Κάρλος, Μοντιέλ (67’ Μουνίρ), Κουντέ, Ογκούστινσον (46’ Σούσο, 67’ Πάπου Γκόμες ), Φερνάντο, Οκάμπος, Τόρες (46’ Ράκιτιτς), Χορδάν, Ιντρίσι (54’ Ακούνια), Μιρ.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Λεζέν, Ντουάρτε, Αγιρεγαμπίρια, Έντγκαρ Μέντεθ (72’ Μιάσγα), Πονς (86’ Ντε Λα Φουέντε), Μογιά, Λουμ (58’ Πίνα), Χοσέλου, Ριόχα (86’ Μανού Γκαρσία).