Την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα ονειρεύεται ο Αντρέ Ινιέστα, ο οποίος αφού είδε τον Τσάβι να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, εξέφρασε κι ο ίδιος την επιθυμία του να γυρίσει κάποια στιγμή στον σύλλογο που πέρασε σχεδόν μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή.
Ο Αντρέ Ινιέστα πήγε στη Μασία σε ηλικία 12 ετών. Έπειτα από 22 έτη ως μόνιμος κάτοικος Βαρκελώνης πήρε την απόφαση το 2018 να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, έχοντας πανηγυρίσει με τον σύλλογο τα πάντα.
Τρία χρόνια μετά, ο πρώην σταρ των Καταλανών και αφού χαιρέτησε με ενθουσιασμό την επιστροφή του Τσάβι στους «μπλαουγκράνα» αποκάλυψε την επιθυμία του να γυρίσει κι ο ίδιος κάποια στιγμή στην ομάδα. Ο 37χρονος μέσος, ο οποίος από το 2018 αγωνίζεται στη Βίσελ Κόμπε μιλώντας στο Catalunya Radio, τόνισε πως θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την Μπαρτσελόνα.
«Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, αλλά θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή στη ζωή μου. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, στο σπίτι μας, για να μπορέσω να συνεχίσω να βοηθάω με έναν άλλο τρόπο την ομάδα, αλλά κανείς δεν ξέρει», υποστήριξε αρχικά ο Ινιέστα.
«Θα ήθελα να πάρω την άδεια προπονητή, αλλά δεν ξέρω αν θα την εξασκούσα τελικά. Μου αρέσει να ζω το παρόν, να παίζω ποδόσφαιρο και βλέπουμε στο μέλλον. Είναι δυσάρεστο να βλέπεις την Μπαρτσελόνα έτσι. Δεν είναι ευχάριστο γιατί βλέπεις συμπαίκτες που υποφέρουν, τους φιλάθλους. Όταν κάτι για το οποίο νοιάζεσαι βλέπεις ότι υποφέρει, πονάει».