Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, την ομάδα του και την πορεία της, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετράκης.
«Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Μπήκε δυνατά στο ματς, μας έβαλε πολλούς προβληματισμούς. Η εικόνα του ήταν καλύτερη. Το μεγαλύτερο μας θέμα ήταν η πίεση που μας έβαζε, όταν είχαμε την μπάλα στο δικό μας μισό και δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα. Κάπου χάλασε η εικόνα μας, όμως πάλι βγήκαμε 2-3 φορές στο ανοικτό γήπεδο και θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η ομάδα είναι σε ένα καλό δρόμο. Είδαμε στα μάτια τον κάθε αντίπαλο. Δεν έχουμε το ψηλότερο μπάτζετ, ο Απόλλωνας ίσως έχει 4-5 φορές μεγαλύτερο από εμάς, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάθε αγωνιστική δινόμαστε εξετάσεις για τη δουλειά που κάνουμε. Τη διαφορά το κάνει το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι είναι μέσα και τα τρία αποτελέσματα, μια ομάδα για να φτιαχτεί θέλει χρόνο. Κανείς φυσικά δεν παίζει για το θέαμα και μόνο, χρειάζονται νίκες. Όμως χρειάζεται υπομονή γι’ αυτό».
Για την πορεία της, σημείωσε: «Αυτό που με ευχαριστεί έχει να κάνει το ότι είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί. Σε κάποια ματς ήμασταν καλοί, σε άλλα όχι τόσο. Είμαστε μια ισορροπημένη ομάδα, βρισκόμαστε εντός στόχων».
Για τη δήλωσή του πως ο Ολυμπιακός έκανε το πιο παραγωγικό του παιχνίδι: «Πρώτα δήλωσα ότι το παιχνίδι ήταν προς την πλευρά του Απόλλωνα. Κάναμε 14 τελικές προσπάθειες, οι 9 από αυτές ήταν εντός στόχων. Είχαμε το 50% κατοχή της μπάλας απέναντι σε μια ομάδα που επιζητεί την κατοχή. Είπα ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι από μας, όσον αφορά την παραγωγικότητα».