Το προτελευταίο της παιχνίδι στους ομίλους του Conference League δίνει απόψε η Ομόνοια η οποία θα φιλοξενηθεί από την Καραμπάχ στο «Τofik Βakhramov» στις 19:45 (Cytavision Sports 3/Live balla.com.cy).
Ελπίδες πρόκρισης δεν υπάρχουν για τους «πράσινους» που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν το παιχνίδι για πολλούς λόγους.
Θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα είτε αυτό είναι νίκη, είτε ισοπαλία στο Μπακού και να διατηρήσουν την δυναμική ενόψει και του ντέρμπι «αιωνίων».
Θέλουν επίσης να δείξουν ότι ήταν μια κακή παρένθεση εκείνη η 4άρα που δέχθηκαν στο ΓΣΠ κόντρα στον αποψινό τους αντίπαλο.
Είναι και το οικονομικό καθώς το θετικό αποτέλεσμα δίνει χρήματα, πολύ περισσότερο η νίκη που χαρίζει 500 χιλιάδες ευρώ.
Ο Κούσουλος είναι ο μοναδικός που έμεινε στην Κύπρο, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι Μπασιρού και Φαμπιάνο που έκαναν όμως το ταξίδι με την ομάδα στο Αζερμπαϊτζάν.
Αυτό που αναμένεται να δούμε στο γήπεδο από τον Μπεργκ είναι μια τελείως διαφορετική 11άδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη.
Η πιθανή 11άδα είναι η ακόλουθη: Ουζόχο (Παναγή), Ψάλτης, Λανγκ , Παναγιώτου, Κίκο, Χαραλάμπους, Γκόμεθ, Ζαχαρίου, Ατιέμγουεν, Κακουλλής, Ντούρις.