Αναφορικά με κάποια δημοσιεύματά στην Ελλάδα, τα οποία βέβαιε συνήθως ξεφεύγουν από την πραγματικότητα και αγγίζουν την υπερβολή και τα οποία «παίζουν» με το όνομα του Κωστάκη Αρτυματά, καλό είναι να αποτελέσουν «καμπανάκι» για την Ανόρθωση και εννοείται, τη διοίκηση της.
Δεν μπορεί άλλωστε, να μην βρεθεί συμφωνία με τον αρχηγό και να παραμείνει στο ρόστερ. Ο Αρτυματάς, κόντρα σε κάθε διαφορετική πρόβλεψη-εκτίμηση, αποδείχθηκε η φθηνότερη (βλέπε σε χρήμα) μεταγραφή που έγινε εδώ και πολλά χρόνια.
Θυμίζουμε το…συμβολικό ποσό (γύρω στις 60 χιλιάδες ευρώ) που πληρώθηκε στο ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2019 και υπολογίστε την τεράστια του προσφορά.
Είναι με διαφορά, ο πιο πολύτιμος παίκτης στο πλάνο του Κετσπάγια, ο οποίος με τη σειρά του, ούτε καν θέλει να σκεφτεί ενδεχόμενο να μην ανανεωθεί η παρουσία του παίκτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Ακόμα και αν χρειαστεί, να κάνει οικονομική υπέρβαση η διοίκηση, θα πρέπει να την κάνει για να εξασφαλίσει την υπογραφή του διεθνή άσου.
Ο Αρτυματάς δεν έχει κάποιο μεγάλο (βλέπε σε χρήμα) συμβόλαιο, αλλά θα το ζητήσει και αν του το δώσει η Ανόρθωση, λογικά θα το υπογράψει.
Θυμίζουμε ότι, ο ποδοσφαιριστής, ανήκει στην «Κυρία» μέχρι τον ερχόμενο Μάϊο και λογικά, η διοίκηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό πολύ πιο προηγουμένως, ώστε να αποφευχθεί η παρατεταμένη συζήτηση και η όποια σκέψη που μπορεί να κάνει ο παίκτης για άλλη ομάδα και ειδικά εκτός Κύπρου.