Αν είναι μία σίγουρη αλλαγή στην 11άδα με την ΑΕΛ, αυτή, έχει να κάνει με τον Τορνίκε Οκριασβίλι.
Ο Γεωργιανός επιστρέφει και παίρνει φανέλα βασικού από τον Σωφρόνη, ο οποίος επενδύει στην παρουσία του για να βρει καλύτερες λύσεις στην επίθεση η ομάδα του.
Ο Οκριασβίλι αναμένεται να αγωνιστεί, είτε σαν δεύτερος επιθετικός μαζί με τον Κβιλιτάια, είτε πίσω από τους δύο επιθετικούς.
Το ερώτημα, αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα μείνει στον πάγκο. Ένας από τους Νατέλ ή Ντογκαλά με επικρατέστερο όμως το δεύτερο, παρόλο ότι προκύπτει ικανοποίηση για την παρουσία του και με τον Άρη και με τη Δόξα.
Όσον αφορά το Νατέλ, μπορεί στα δύο τελευταία ματς να μην έχει βοηθήσει αλλά είναι γνωστή η ποιότητα του και το πλεονέκτημα που έχει να διασπά τις αντίπαλες άμυνες.
Από εκεί και πέρα, είναι ανοικτή η θέση του τερματοφύλακα. Οι πιθανότητες για Σκουφέτ και Νεόφυτο Μιχαήλ, είναι στο 50-50 με τον προπονητή να κάνει την επιλογή, με τα δικά του κριτήρια.
Ο Τσεπάκ, αναμένεται να μείνει στον πάγκο. Ο Μαροκινός θα προπονηθεί την Τετάρτη με την ομάδα και θεωρείται δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού.
Όσον αφορά τον Νταουσβίλι, αισθάνεται μεν καλύτερα, όμως ενδεχομένως να μην πάει στον αποστολή αφού δεν θέλει να ρισκάρει ο προπονητής αν δεν είναι έτοιμος 100%.
Το ίδιο ισχύει για τον Μάγκλιτσα. Για τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Ντε Βινσέντι άρχισε να τρέχει αλλά μετά τη διακοπή θα επιστρέψει, κάτι που ισχύει για τον Πολυκάρπου. Για τον Ντανίλο γίνεται πολύ προσεχτική διαχείριση του προβλήματος, αφού είναι ένας ύπουλος τραυματισμός που δεν επιτρέπει κανένα ρίσκο.
Υπολογίζεται από βδομάδας να αρχίσει τρέξιμο και τότε θα φανεί αν και πότε μπορεί να τον υπολογίσει ο προπονητής.